2030 ÉRD, FEHÉRVÁRI ÚT 63-65 | H-P: 8:00-17:00, SZ-V: ZÁRVA

HÍREK, ÚJDONSÁGOK


A kulcs nélküli kényelmesebb

2022-10-18

Hogyan védik ősidők óta az emberek a tulajdonukat a lopás ellen? Zárakkal. Megtalálhatók mindenhol, ahol valamilyen értéket védeni akarunk. És mivel az egyik nagy értékű tulajdonunk az autónk, természetes, hogy itt sem maradhatnak el. Azonban ahogyan a mai modern autók szinte minden porcikája, így a zárak sem kerülhették el a fejlődést. Milyen volt ez az út és merre tart? Hogyan jutottunk el a klasszikus, régi záraktól a mai kulcs nélküli rendszerekig?


A ŠKODA AUTO bemutatja új márkaarculatát és gyorsítja elektromos offenzíváját

2022-10-18

"NEXT LEVEL - ŠKODA STRATEGY 2030" vállalati stratégiája keretében a ŠKODA AUTO bemutatja új márkaarculatát, amelynek középpontjában megújult formai nyelvezete, új márkaemblémája és átfogóan felfrissített vállalati arculata (Corporate Identity; CI) áll.


A ŠKODA bemutatta a fenntartható mobilitás felé vezető útitervét

2022-09-26

Töretlenül folytatja a ŠKODA AUTO a vállalat szén-dioxid-mentesítését, amit "NEXT LEVEL - ŠKODA STRATEGY 2030" koncepciója keretében holisztikus cselekvési tervvel is támogat. Az elektromobilitási átállás felgyorsítása mellett az akkumulátorhajtású elektromos járművek hosszú távon fenntartható előállítása és üzemeltetése áll a középpontban, a kapcsolódó beszállítói láncolatokat is beleértve. Ennek megvalósítása érdekében a ŠKODA továbbra is elkötelezett például az újrahasznosítható anyagok alkalmazása, illetve az elektromos járművek nagyfeszültségű akkumulátorainak következetes újrahasznosítása mellett.


Go FABIA, GO

2022-03-29

Motorizáltságát és árát tekintve a FABIA GO a negyedik generációs FABIA alapkivitele, felszereltségét tekintve viszont nem. Az ellentmondás oka a magyar ŠKODA importőr által kínált limitált modell.


ME3 szoftver: jelentős frissítés az ENYAQ iV-hoz

2022-03-22

Egy új frissítés, az ME3 szoftververzió segítségével nő a teljesen elektromos ŠKODA ENYAQ iV család maximális hatótávolsága, lerövidül a töltési idejük, kényelmesebbé válnak és optimalizálódik a működésük is.


ABIA Rally2: tesztelés a hó és jég földjén

2022-03-08

Tarts velünk a sarkkörön túlra, ahol a ŠKODA FABIA Rally2 legújabb generációját próbára tették.


A ŠKODA kiemelten figyel a gyalogosvédelemre

2022-03-01

A gyalogosoknak, kerékpárosoknak és motorosoknak extra védelemre van szükségük az utakon, ezért a ŠKODA AUTO a járműfejlesztés minden szakaszában kiemelt figyelmet fordít a gyalogosvédelemre.


Újabb díjat nyert az OCTAVIA

2022-02-21

Különleges diadal a ŠKODA OCTAVIA számára: a cseh gyártó bestsellere immár tizedik alkalommal nyerte meg az “auto motor und sport" német autós magazin által szervezett “Best Cars" elnevezésű, olvasói szavazatokon alapuló díjat. A 46. alkalommal megrendezett szavazáson több mint 100.000 olvasó és online felhasználó adta le szavazatát, és az OCTAVIA ismét az első helyen végzett a “kompakt osztály" kategóriában az import autók között. A “Legjobb autók 2022" szavazáson tizenkét kategóriában összesen 386 modell vehetett részt.


Íme az ENYAQ COUPÉ iV és COUPÉ RS iV

2022-02-11

Hivatalosan is bemutatkozott az ENYAQ COUPÉ RS iV, és az ENYAQ COUPÉ iV. A két modell között teljesítmény- és megjelenésbeli különbségek is vannak.


A ŠKODA AUTO újrahasznosított PET palackokból készült üléskárpitot használ

2022-02-11

A ŠKODA AUTO a tisztán elektromos ŠKODA ENYAQ iV belső terénél a hagyományos felszereltségi változatokat egy Design Selection kínálattal váltotta fel. A cseh autógyártó gyapjúszálak és eldobható PET palackokból készült újrahasznosított poliészter kombinációjából alkotta meg a Design Selection LODGE összeállításának üléskárpitját. A beszállítókkal illetve a tudományos közösség képviselőivel együttműködve a vállalat olyan, a sorozatgyártásban is alkalmazható anyagokon dolgozik, amelyek előállítása fenntartható módon történik, újrahasznosíthatók és tartósak. A jövőben a ŠKODA AUTO beszerzési folyamatai során még nagyobb hangsúlyt fektetnek a fenntarthatóságra és a körkörös gazdaságra a teljes értéklánc mentén.


Tényleg megfagyunk a dugóban egy elektromos autóban?

2022-01-27

A hideg időjárással újra éledt egy hoax, amely azt bizonygatja, hogy ha dugóba kerülünk egy elektromos autóval, akkor lemerül az akkumulátor, megfagyunk benne és úgy általában jön a világvége. Utána jártunk, hogy mi igaz ebből?


Hétfőn jön? ENYAQ COUPÉ RS iV

2022-01-27

Ahogy közeledik a premier, úgy sokasodnak a fotók az utakon elkapott tesztautókról. Azonban ez a fotó más. A bizonyítéka lehet, hogy hétfőn az ENYAQ COUPÉ RS iV mutatkozik be. Vagy legalábbis az is.


Újdonságok a ŠKODA-tól 2022-ben

2022-01-11

Lassan véget ér ez az év, így ideje számba venni, hogy a ŠKODA milyen újdonságokat tartogat nekünk 2022-ben?


Kupé Skoda a láthatáron! Hátsó- és összkerekes is lesz belőle!

2021-12-17

Január végén debütál a Skoda Enyaq Coupé iV - Egy hátul hajtó Skoda mindig is izgalmas volt, pláne akkor, ha az Coupe. Ezúttal pedig a Skoda első elektromos hajtású kupéja érkezik, az Enyaq iV SUV-ból.


Faceliftet kapott a Skoda Karoq

2021-12-07

Még hatékonyabb motorokkal, még csinosabb kiegészítőkkel, a fenntartható jövőre is figyelve frissítették a Skoda Karoqot.


A ŠKODA lett a legsikeresebb márka a 2021-es Auto Trophy olvasói szavazáson

2021-12-07

A ŠKODA nyolcszoros győzelmével minden márkánál több díjat tudhat magáénak a német Auto Zeitung magazin által meghirdetett 34. Auto Trophy 2021-es olvasói szavazáson. Így a ŠKODA az olvasói szavazás történetének legtöbb díjával büszkélkedhet.


Red Dot Dizájndíjban részesült a ŠKODA AUTO az "Interfész és felhasználói élmény dizájn" kategóriában

2021-11-25

MyŠKODA App koncepciójával és ŠKODA Flow tervezőrendszerével győzte meg idén a ŠKODA AUTO a tekintélyes Red Dot Dizájndíj (Red Dot Design Award) zsűrijét. Az autógyártó immár tizenkét alkalommal nyerte el kiváló termékdizájnjával e kitüntetést, illetve négyszer volt eredményes a márka- és kommunikációdizájn kategóriában. Idén első ízben szerezte meg a ŠKODA AUTO a díjat az "Interfész és felhasználói élmény dizájn" ("Interface & User Experience Design") kategóriában.


A KUSHAQ után itt a ŠKODA SLAVIA

2021-11-25

Az indiai piac egyre fontosabb a márka számára, ezért is jelennek meg újabb, kifejezetten ide tervezett modellek.


Egymillió fa: a Škoda Auto mérföldkőhöz érkezett az „Egy autó, egy fa” elnevezésű CSR kezdeményezése kapcsán

2021-11-15

A 2007-ben indult "Egy autó, egy fa" elnevezésű vállalati társadalmi felelősségvállalási (Corporate Social Responsibility - CSR) program keretében a ŠKODA AUTO elültette az egymilliomodik fát Mladá Boleslavban. Minden Csehországban kiszállított jármű után az autógyártó egy facsemetét ültet.


A Škoda Auto felel világszerte a Volkswagen csoport MQB-A0 globális platformjáért

2021-11-04

A ŠKODA AUTO felel a Volkswagen Csoport meglévő MQB-A0 globális platformjának fejlesztéséért. Ezt a konszern márkái közé tartozó ŠKODA és Volkswagen alkalmazza majd olyan belépő szintű modellek fejlesztéséhez, amelyek a nagy növekedési potenciállal bíró térségekben - mint például India, Oroszország, Afrika, a délkelet-ázsiai országok és a latin-amerikai régió - szerepelhetnek sikerrel.


A Škoda Fabiát jelölték az európai Autobest díjra

2021-11-02

A ŠKODA FABIA negyedik generációja az "Európa legjobb autóvétele 2022-ben" címért folyó küzdelem döntősei közé jutott. 


Rendelhető az új Škoda Fabia!

2021-10-25

A teljesen új ŠKODA FABIA már a magyar piacon is rendelhető, így a ŠKODA hazai szerelmesei számára is megnyílt a lehetőség, hogy a negyedik generációs ŠKODA kisautót válasszák az utakon.


Már úton van az új Škoda Superb - evolúciós fejlődés várható

2021-10-06

Sokszor úgy tűnik, hogy a hagyományos középkategóriások napjai meg van számlálva, de időről időre feltűnik egy-egy új modell vagy hír, amely tartja bennünk a lelket, hogy van még remény, és nem veszik át végleg a hatalmat a crossoverek.


25 éves jubileumát ünnepli a Škoda legenda

2021-09-16

Új korszakba lépett 1996. szeptember 3-án a ŠKODA AUTO: Mladá Boleslavban megkezdte működését Európa egyik legmodernebb autógyára. Ezzel egyidejűleg ott kezdődött a márka legjelentősebb új modellje, a ŠKODA OCTAVIA sorozatgyártása.


Škoda Enyaq Coupé IV - elektromos mobilitás a legelegánsabb formában

2021-09-09

A ŠKODA ENYAQ iV sikeres piaci bevezetését követően egy második, érzelmekben még gazdagabb karosszériaváltozattal bővíti a ŠKODA AUTO első tisztán elektromos hajtásrendszerű SUV-modelljének kínálatát.


A Škoda legyártotta a százezredik IV-modellt

2021-09-09

A ŠKODA AUTO anyagyárában legördült a gyártósorról a százezredik iV-modell - egy ENYAQ iV.


Erős első félév - jelentősen növelte működési eredményét és árbevételét a Škoda Auto

2021-08-31

A COVID-19 világjárvány jelentette folyamatos kihívások ellenére is több mint ötödével tudta növelni az év első hat hónapjában járműszállításait a ŠKODA AUTO az előző év ugyanezen időszakához képest.


Az új Škoda Fabia - ötletesebb, mint valaha

2021-08-31

Az új ŠKODA FABIA ötletesebb, mint valaha: a sikermodell negyedik generációja felszereltségétől függően akár negyvenhármat is kínálhat a márkára jellemző Simply Clever részletmegoldásokból, amelyekkel a cseh autógyártó nagyban megkönnyíti ügyfelei számára a mindennapi autózást.


Kerékpárról Škodába ül Valter Attila

2021-08-10

Tovább folytatódik a ŠKODA és a kerékpározás közös története: a márka újfent elkötelezte magát a kétkerekű sport iránt azzal, hogy támogatja Valter Attilát, a magyar kerékpározás egyik meghatározó alakját.


Škoda fabia - első az aerodinamikában

2021-08-03

Minden eddiginél - és piaci kategóriája további modelljeinél is - kifinomultabb aerodinamikailag a ŠKODA FABIA negyedik generációja, amelynek érzelmekben gazdag és dinamikus formavilága mindössze 0,28-os légellenállási együtthatójával (cw) jelentősen felülmúlja elődje ugyanezen paraméterét (cw = 0,32).


Superbrands díjas márka lett a Škoda

2021-08-03

Újabb rangos elismerést tudhat magának a ŠKODA Magyarországon: ezúttal a Superbrands nívós zsűrije tartotta méltónak a márkát a Superbrands díjra.


Mladá Boleslav-i főüzemében a Škoda megkezdte az új Fabia gyártását

2021-07-23

A ŠKODA AUTO Mladá Boleslav-i főüzemében július 12-én legördült a szerelőszalagról a FABIA negyedik generációjának első példánya.


Áram alatt – Mindenkor biztonságban az elektromos autókban is

2021-07-15

Biztonságuk tekintetében sem maradnak el semmiben a hagyományos hajtásrendszerű autóktól az olyan tisztán elektromos járművek, mint például az új ŠKODA ENYAQ iV - erre az eredményre vezettek a balesetkutatók és biztosítótársaságok tanulmányai és tesztjei.


Megújult a legnagyobb Škoda

2021-07-09

Felső kategóriás kényelmi és funkcionális szolgáltatásokkal, átdolgozott motorválasztékkal folytatja pályafutását a Škoda első modern szabadidőjárműve, a Kodiaq.


Az európai élvonalba készül a Skoda

2021-07-05

Ezúttal a Skodánál jött el a nagy pillanat, amikor a cégvezetés terveit hangzatos programban foglalják össze a szélesebb nyilvánosság számára.


ID.3 méretű, olcsó, crossover érkezhet a Škoda gyárából

2021-06-23

A Škoda első elektromos autója a MEB padlólemezen lakó Enyaq iV, melyet a Škoda Mladá Boleslav melletti gyárában gyártanak és a Škoda értékeihez híven egy igazi ár-érték bajnok elektromos autó.


A ŠKODA ENYAQ iV tisztán elektromos, akkumulátorhajtású SUV-modell

2021-06-18

A ŠKODA ENYAQ iV tisztán elektromos, akkumulátorhajtású SUV-modell a cseh autógyártó első gépkocsija, amely a Volkswagen Csoport moduláris elektromos platformjának (MEB) műszaki alapjaira épül, miközben progresszív és érzelmekben gazdag formai nyelvezettel ötvözi innovatív technikáit.


Magyarországon a 245 lóerős új Skoda Kodiaq RS

2021-06-18

A Skoda nemrégiben varrta fel a 2016-ban debütált Kodiaq ráncait, és egy ideje már itthon is rendelhető az akár 7 személyes változatban is elérhető típus legfrissebb kiadása.


Így maradhat használatban akár 15 évig egy Škoda akkumulátora

2021-06-07

Használt akkumulátorokból álló energiatároló rendszerek fejlesztésébe és gyártásába kezdett a Škoda, valamint technológiai partnere, az IBG Česko.


Az új Škoda Fabia – nagyobb, biztonságosabb, takarékosabb

2021-06-07

Huszonkét évvel a ŠKODA FABIA bemutatkozása után a cseh autógyártó immár megyedik generációjában küldi versenybe népszerű kisautóját.


Az elektromos ENYAQ I V SUV kialakítása: progresszív, kiegyensúlyozott és magabiztos

2020-09-01

A ŠKODA első teljesen elektromos SUV-je egy új korszak kezdete a cseh autógyártónak, és jelentős evolúciós lépést jelent a márka tervezési nyelvén.


A Lifestyle-kombi harmadik generációja - az új Škoda Octavia Scout

2020-07-08

Új OCTAVIA SCOUT modellváltozat is tartozik a ŠKODA OCTAVIA új nemzedékéhez. A robusztus kiegészítők, offroad-stílus, megnövelt szabadmagasság és összkerékhajtás jellemezte COMBI verzió sikertörténete 2007-ben vette kezdetét, s e vonásai a ŠKODA "bestsellerének" negyedik generációjában is felfedezhetők a modell kínálatában. A multifunkciós lifestyle-kombi érzelmekben gazdag formavilága mellett még elődjénél is több helyet kínál és kívánságra első ízben elsőkerékhajtással is kapható.


Újraindította a termelést csehországi gyáraiban a Škoda auto

2020-05-05

Április 27-én, reggel 6:00 órakor újra beindult a gyártás a ŠKODA AUTO három csehországi termelési helyszínén. A KOVO szakszervezettel történt egyeztetést követően Mladá Boleslav, Kvasiny és Vrchlabí üzemeiben ismét megkezdődött a gépkocsik és főegységek gyártása, ahol a dolgozók egészségét széles körű higiéniai és biztonsági intézkedések védik.


Nyitva tartás változás!

2020-03-18

A jelen helyzetre való tekintettel, nekünk is mérlegelnünk kellett!Kollégáink, családjaink, ügyfeleink érdekében úgy gondoljuk, hogy jelen pillanatban a megelőzés a legfontosabb, szerintünk most ez a felelősségteljes döntés.


Škoda enyaq – megerősítést nyert a Škoda első tisztán elektromos suv-modelljének neve

2020-02-17

ŠKODA ENYAQ: ez a ŠKODA első tisztán elektromos hajtásrendszerű SUV-modelljének neve, amely már a Volkswagen Csoport moduláris elektromos platformjának (MEB) műszaki alapjain kerül sorozatgyártásba.


A ŠKODA AUTO megkezdi a SUPERB iV sorozatgyártását Kvasiny üzemben

2019-11-07

ŠKODA AUTO autógyártó átfogóan felkészítette a helyet a cég története első elektromos gyártási modelljének gyártására, mintegy 12 millió eurót fektetve a felújítási munkálatokba.


A BEST OF Mobility 2019 - az olvasók a ŠKODA VISION iV-t választották győztesnek a Concept Car kategóriában

2019-11-07

A koncepcióautó az első ŠKODA, amelyet a Volkswagen Csoport moduláris elektromos autó platformja (MEB) alapján építettek, és betekintést nyújt a cseh autógyártó villamos jövőjére. Frank Jürgens, a ŠKODA AUTO Deutschland GmbH igazgatóságának szóvivője vette át a díjat a frankfurti nemzetközi autóbemutatón.


A ŠKODA KAMIQ találkozott a sajtóval

2019-09-10

ŠKODA KAMIQ-t augusztus második felében mutatták be Strasbourgban, Franciaországban és a környező térségben. Két hét alatt több mint 650 újságíró vizsgálta egész Európából. Választhattak 48 különböző színű autót, amelyek három különböző motort tartalmaznak, mind kézi, mind automatikus váltóval .


ŠKODA KAMIQ, az új modell, amely ötvözi a robusztus SUV és a kompakt személygépkocsi előnyeit.

2019-08-23

A KAMIQ észrevehető és okos - nemcsak autókat, hanem motorkerékpárokat, mopedeket, kerékpárokat és e-robogókat is felismer. A kompakt méretei tökéletesen használják a szűk utcák gyors mozgását és a könnyű parkolást.


Új lehetőségek az elektromosság megszerzésére

2019-08-13

Az elektromos autók használata jelentősen javítja a városok levegőminőségét. Ahhoz, hogy ez a városokon túl is érvényesüljön, a széntüzelésű erőműveket nem szabad erősen bevonni az elektromos autóakkumulátorokhoz szükséges villamos energia előállításába. A szakértők komolyan keresnek új fenntartható forrásokat a víz-, napenergia és szélenergia-erőművek kiegészítésére.


L&K elektromos járművek és hibrid járművek

2019-08-13

Az elektromos hajtású LAURIN & KLEMENT E-t 1908-ban vezették be a neves cseh tervezőnek és feltalálónak, František Křižíknek, az ívlámpa mögötti embernek és az elektromos meghajtású villamosok újítójának köszönhetően.


Egy új fejezet a BARA Autóháznál

2019-08-01

Egy hosszú munkával teli folyamatot sikeres audittal zártunk, így Audi márkaszerviz jogot szereztünk.


ÚJ ŠKODA SUPERB

2019-07-19

Bécs is volt az a hely, ahol a megújult ŠKODA SUPERB-t először mutatták be a nyilvánosság számára.


Az új ŠKODA KAMIQ város SUV gyártásának kezdete

2019-07-19

2019. július 8. - Az első ŠKODA KAMIQ elhagyta a gyártósort a ŠKODA Mladá Boleslav fő üzemében.


Kodiaq állami támogatással

2019-07-10

2019. július 1. az igénylés eső napja, a ŠKODA KODIAQ 7 személyes változata felel meg, melyre a hazai márkaképviselet egyedi kedvezményt kínál.


Gyönyörű, a vezetése inspiráló

2019-06-26

Mit csinál a ŠKODA kristályos kialakítása Antonín Dvořákdal és kompozícióival?


Egész a dobogóik repültek

2019-06-26

A Rally Italia Sardegna a ŠKODA Motorsportnak a 2019-es WRC 2 Pro szezon második dupla győzelmét adta.


ŠKODA VISION GT koncepció

2019-06-12

A ŠKODA előzetesen bepillantást nyújt SUV család következő tagjára Kínában a 2019. június 9-i Shenzhen-Hong Kong-Macao Nemzetközi Autószalonon.


Octavia RS a rally pályán

2019-06-12

A rally kezdetét megelőző néhány napban a legénységnek lehetősége van arra, hogy megismerkedjen a verseny során rájuk váró szakaszokkal.


A Škoda CitiGo e i V itt van

2019-05-29

A ŠKODA bemutatta az első elektromos gyártású autóját, a CITIGO e iV-t a IIHF Jégkorong világbajnokságon.


Átfogó frissítés a ŠKODA Connect alkalmazásban

2019-05-29

Ehhez a ŠKODA mélyrehatóan elemezte az ügyfélélményeket és ezeket az ismereteket felhasználta az új alkalmazásverzió létrehozásához.


A korszerűsített Superb feltárja vonalait

2019-05-12

A ŠKODA bemutatja a modernizált zászlóshajója, a SUPERB első részleteit bemutató tervrajzot.


A ŠKODA AUTO 2025 stratégiája

2019-05-12

A 2025-ös stratégia révén a ŠKODA AUTO egyértelmű iránymutatásokat fogalmazott meg az autóipar messzemenő változásainak - különös tekintettel az elektromos mozgékonyságra és a csatlakoztathatóságra - a további növekedésre.


A ŠKODA FABIA R5 frissített verziója versenyre kész.

2019-05-03

A tavaly decemberi világbemutató után a FIA nemzetközi motorsport szövetsége hitelesítette és most versenyre jogosult. Így a frissített ŠKODA FABIA R5 most követi az elődjének, a cseh márka legsikeresebb versenyautójának útját.


Nagycsaládos csomaggal felszerelt Kodiaq állami támogatással

2019-04-28

A kormány április elején elfogadta a családvédelmi akcióterv bevezetéséhez szükséges törvénymódosításokat. Ennek megfelelően az állam a törvényi előírásoknak megfelelő nagycsaládosoknak új, legalább 7 személyes autó vásárlásához legfeljebb 2,5 millió forintos vissza nem térítendő támogatást biztosít, a jármű árának maximum 50 százalékáig. Az idén július elsején hatályba lépő törvénymódosításnak a cseh gyártó választékából a ŠKODA KODIAQ 7 személyes változata felel meg, melyre a hazai márkaképviselet egyedi kedvezményt kínál.


Milyen a jövő mobilitása?

2019-04-28

Milyen szerepet játszanak az elektromos járművek? Mit jelentenek az intelligens közlekedési koncepciók, mint például az autómegosztás? És mi lehet a ŠKODA KODIAQ információs és szórakoztató rendszere 2029-ben? A résztvevők ezeket a kérdéseket és a Smart Mobility Hackathon Prágában 2019-ben foglalkoztak.


A ŠKODA hármas sikere az idei „Év négy kerék-meghajtású autója” című közvélemény-kutatásban.

2019-04-28

Auto Bild Allrad olvasóit kérték meg, hogy szavazzanak kedvenceikre.


Auto Shanghai 2019

2019-04-18

A ŠKODA bemutatja a VISION iV-t és a KLEMENT-koncepcióbiciklit, ezzel feltárva dinamikus, innovatív és fenntartható jövőképét a kínai piacról.


2019. év nagyon különleges év a ŠKODA 124 éves történetében

2019-04-12

A hagyományos cseh autógyártó belép az e-mobilitás korába, a villamos ŠKODA CITIGO és a ŠKODA SUPERB plug-in hibrid meghajtású változatával.


A gumiabroncsok olyanok, mint a fekete mágia

2019-04-12

A gumiabroncsok érintkezési pontot biztosítanak az autó és az út között, meghatározva, hogy biztonságosan és időben elérik-e az úticélt, vagy akár árokba kerülnek.


CARE CONNECT

2019-04-05

Ön már aktiválta?A Care Connect kétféle szolgáltatást kínál Önnek: a Proaktív szerviz és a Távoli Hozzáférést.


A ŠKODA SCALA elnyerte a Red Dot díjat

2019-03-29

A mintegy 40 nemzetközi szakértőből álló zsűri elnyerte az új kompakt modellt a tekintélyes Red Dot Award 2019-ben a terméktervezési kategóriában. Ez a tizenharmadik alkalom, hogy a cseh márkát megtisztelték ezzel az elismeréssel.A ŠKODA SCALA érzelmes hangot ad

2019-03-26

A ŠKODA SCALA teljesen újradefiniálja a ŠKODA kompakt autószegmensét, amely magas funkcionalitású, korszerű konnektivitással és érzelmi megjelenéssel rendelkezik.


A ŠKODA AUTO éves vízfogyasztásának 42 százalékát újrahasznosítja

2019-03-26

Felelős vállalatként a ŠKODA AUTO nagy jelentőséget tulajdonít a fenntartható járműgyártásnak. Így a cseh autógyártó számos intézkedést együttesen csoportosít a "GreenFuture" stratégiájának keretében, annak érdekében, hogy csökkentse a környezeti lábnyomát. Ez magában foglalja a természeti erőforrások takarékos felhasználását és azt is, hogyan takarít meg minden nap vizet és folyamatosan optimalizálja vízhasználatát a legmodernebb technológiák alkalmazásával.


Extrém teszt: ŠKODA KODIAQ RS Ice challenge

2019-03-20

Egy autó és a sarki kör. 1417 kilométernyi hó és jég, valamint 24 óra.


ŠKODA KAROQ és KODIAQ SUV új és opcionális funkciókkal

2019-03-20

Genfben a ŠKODA KAROQ és a ŠKODA KODIAQ SUV modelleket az év folyamán bevezetésre kerülő innovatív megoldásokkal mutatják be, amelyek alapfelszereltségként vagy opcióként még az év során megjelennek mindkét modellen.


Frissítés és új megjelenés a világbajnok ŠKODA FABIA R5 számára

2019-03-20

A cseh autógyártó Genfben különleges bemutatóval készül a motorsport-rajongók számára: a ŠKODA standján két szimulátorban megtapasztalhatják a rally gyorsaság különleges izgalmát, majd elmerülhetnek a márka motorsport történetében.


KLEMENT - a városi mobilitás trendje kétkeréken

2019-03-20

Tiszta, egyszerű és intuitív működés: az új KLEMENT elektromos mobilitási megoldás egy modern és környezetbarát életmódot képvisel. A futurisztikus kétkerekű koncepció az autó számára jelent ökológiai alternatívát a mikromobilitás területén.


Új ŠKODA KAMIQ - a márka első városi SUV-ja

2019-03-20

A ŠKODA folytatja sikeres SUV-kampányát, az első városi SUV, az új KAMIQ bemutatásával. A KODIAQ és a KAROQ után a KAMIQ a harmadik SUV modell az európai piacon, a sikeres SUV portfólió alsó végét zárja le.


ŠKODA VISION iV: konkrét előretekintés az eMobility-re "made by ŠKODA"

2019-03-11

A VISION iV konkrét bepillantást ad a ŠKODA jövőbeli teljesen elektromos járműcsaládjára. A koncepció tanulmány a ŠKODA első, a Volkswagen csoport MEB moduláris elektromos autóplatformjára épülő járműve, amely sportos, aerodinamikus karosszériát, és egy ŠKODA-ra jellemző tágas belső teret kínál.


A ŠKODA ELEKTROMOS, INTELLIGENS, INNOVATÍV ÉS ÉRZELMES LESZ A GENFI AUTÓSZALONON

2019-03-11

A ŠKODA mobilitási szolgáltatásainak teljes skáláját bemutatja a Genfi Autószalonon március 5-től 17-ig. A VISION iV koncepció tanulmány konkrét előretekintést kínál az első, teljesen elektromos ŠKODA-ra, amely az MEB moduláris elektromos autóplatformon alapul.


ÚJSZERŰ ELRENDEZÉSBEN A MŰSZERFAL ÉS A KÖZÉPKONZOL

2019-03-11

A ŠKODA VISION iV utastér-vázlatrajza kínál betekintést a modulrendszerű elektromos platform (MEB) műszaki alapjaira épülő, első tisztán elektromos hajtásrendszerű ŠKODA meglepő megoldásaiba. Merőben újszerű a műszerfal és a középkonzol innovatív és felhasználóbarát elrendezése, amit lebegő hatást keltő központi képernyő és új tervezésű, kétküllős kormánykerék egészít ki.


2019-ben mutatkoznak be az első, elektromos hajtásrendszerrel szerelt ŠKODA modellek

2019-03-11

A ŠKODA AUTO felkészíti magát és környezetét az elektromos mobilitás követelményeinek teljesítésére. Mellyel megteremteti az alapokat a márka elektromos járműveinek 2019-ben induló bevezetéséhez.


A ŠKODA ÚJ VÁROSI TEREPJÁRÓJA A KAMIQ NEVET KAPTA

2019-03-11

A ŠKODA új terepjárója a ŠKODA KAMIQ nevet kapta. A crossover lesz a harmadik terepjáró, amely bemutatkozik az európai piacon és egyben a következő mérföldkő a cseh autógyártó SUV offenzívájában.