2030 ÉRD, FEHÉRVÁRI ÚT 63-65 | H-P: 8:00-17:00, SZ-V: ZÁRVA

HÍREK, ÚJDONSÁGOK


Annyi új Skoda jön, hogy még a márka rajongói is túladagolást kaphatnak

2018-03-27

Skoda a szokásos éves sajtókonferenciáján bejelentette, hogy 2020 végéig 19 új modellt, illetve modellvariánst fog leleplezni. A lényegében teljes pályás letámadás részleteivel kapcsolatban egyelőre kevés konkrétumot árultak el, az viszont biztos, hogy a közel húsz újdonság egyike annak a Vision X Conceptnek a sorozatgyártásra érett végleges változata lesz, mely nemrégiben a Genfi Autószalonon debütált.


Így válik egy autógyár mobilitási szolgáltatóvá

2018-03-19

A Genfi Nemzetközi Autószalonon mutatja be a Skoda Digilab mobilitási szolgáltatásait


Nagyobb szerepet kap a Skoda a VW-csoport terjeszkedésében

2018-03-08

A Volkswagen AG leányvállalata, a Skoda fejleszti ki a konszern fejlődő piacokra szánt modelljeinek a technológiai platformját és nyitja meg számára az indiai piacot – tájékoztatta Bernhard Maier a Skoda vezérigazgatója a Handelsblatt lapot.


Itt a Škoda jövője…

2018-03-08

A Skoda megmutatta, milyen újításon dolgoznak, egy kicsit feldobnák a hibrid szférát, hogy még tisztább üzemű legyen az ő első hibridjük. A Vision X fölgáz üzemű motort kapott.


Számtalan újdonság a Škodától!

2018-03-01

A SKODA, cseh autógyártó a 2018-as Genfi Nemzetközi Autószalonon számtalan újdonságot mutat be. A középpontban a SKODA VISION X tanulmányautó világpremierje áll, amelyen keresztül kitekinthetünk a modellpaletta fejlődésének irányába. Az alaposan átdolgozott SKODA FABIA szintén világpremierjét ünnepli, valamint a SKODA KODIAQ L&K, a sikeres SUV-modell csúcsváltozata is most mutatkozik be a nagyközönségnek először. A SKODA SUPERB palettája egy új 2,0 literes TSI benzinmotorral és hétfokozatú kettős tengelykapcsolós váltóval (DSG), a SKODA OCTAVIA RS pedig Challenge Plus csomaggal bővül. Az összes közvetlen befecskendezéses benzinmotor részecskeszűrőt kap. Ezen kívül a digitális műszeregység elérhetővé válik az OCTAVIA a KODIAQ és a SUPERB modellekhez.