2030 ÉRD, FEHÉRVÁRI ÚT 63-65 | H-P: 8:00-17:00, SZ-V: ZÁRVA

HÍREK, ÚJDONSÁGOK


Auto Shanghai 2019

2019-04-18

A ŠKODA bemutatja a VISION iV-t és a KLEMENT-koncepcióbiciklit, ezzel feltárva dinamikus, innovatív és fenntartható jövőképét a kínai piacról.


2019. év nagyon különleges év a ŠKODA 124 éves történetében

2019-04-12

A hagyományos cseh autógyártó belép az e-mobilitás korába, a villamos ŠKODA CITIGO és a ŠKODA SUPERB plug-in hibrid meghajtású változatával.


A gumiabroncsok olyanok, mint a fekete mágia

2019-04-12

A gumiabroncsok érintkezési pontot biztosítanak az autó és az út között, meghatározva, hogy biztonságosan és időben elérik-e az úticélt, vagy akár árokba kerülnek.


CARE CONNECT

2019-04-05

Ön már aktiválta?A Care Connect kétféle szolgáltatást kínál Önnek: a Proaktív szerviz és a Távoli Hozzáférést.


A ŠKODA SCALA elnyerte a Red Dot díjat

2019-03-29

A mintegy 40 nemzetközi szakértőből álló zsűri elnyerte az új kompakt modellt a tekintélyes Red Dot Award 2019-ben a terméktervezési kategóriában. Ez a tizenharmadik alkalom, hogy a cseh márkát megtisztelték ezzel az elismeréssel.A ŠKODA SCALA érzelmes hangot ad

2019-03-26

A ŠKODA SCALA teljesen újradefiniálja a ŠKODA kompakt autószegmensét, amely magas funkcionalitású, korszerű konnektivitással és érzelmi megjelenéssel rendelkezik.


A ŠKODA AUTO éves vízfogyasztásának 42 százalékát újrahasznosítja

2019-03-26

Felelős vállalatként a ŠKODA AUTO nagy jelentőséget tulajdonít a fenntartható járműgyártásnak. Így a cseh autógyártó számos intézkedést együttesen csoportosít a "GreenFuture" stratégiájának keretében, annak érdekében, hogy csökkentse a környezeti lábnyomát. Ez magában foglalja a természeti erőforrások takarékos felhasználását és azt is, hogyan takarít meg minden nap vizet és folyamatosan optimalizálja vízhasználatát a legmodernebb technológiák alkalmazásával.


Extrém teszt: ŠKODA KODIAQ RS Ice challenge

2019-03-20

Egy autó és a sarki kör. 1417 kilométernyi hó és jég, valamint 24 óra.


ŠKODA KAROQ és KODIAQ SUV új és opcionális funkciókkal

2019-03-20

Genfben a ŠKODA KAROQ és a ŠKODA KODIAQ SUV modelleket az év folyamán bevezetésre kerülő innovatív megoldásokkal mutatják be, amelyek alapfelszereltségként vagy opcióként még az év során megjelennek mindkét modellen.


Frissítés és új megjelenés a világbajnok ŠKODA FABIA R5 számára

2019-03-20

A cseh autógyártó Genfben különleges bemutatóval készül a motorsport-rajongók számára: a ŠKODA standján két szimulátorban megtapasztalhatják a rally gyorsaság különleges izgalmát, majd elmerülhetnek a márka motorsport történetében.


KLEMENT - a városi mobilitás trendje kétkeréken

2019-03-20

Tiszta, egyszerű és intuitív működés: az új KLEMENT elektromos mobilitási megoldás egy modern és környezetbarát életmódot képvisel. A futurisztikus kétkerekű koncepció az autó számára jelent ökológiai alternatívát a mikromobilitás területén.


Új ŠKODA KAMIQ - a márka első városi SUV-ja

2019-03-20

A ŠKODA folytatja sikeres SUV-kampányát, az első városi SUV, az új KAMIQ bemutatásával. A KODIAQ és a KAROQ után a KAMIQ a harmadik SUV modell az európai piacon, a sikeres SUV portfólió alsó végét zárja le.


ŠKODA VISION iV: konkrét előretekintés az eMobility-re "made by ŠKODA"

2019-03-11

A VISION iV konkrét bepillantást ad a ŠKODA jövőbeli teljesen elektromos járműcsaládjára. A koncepció tanulmány a ŠKODA első, a Volkswagen csoport MEB moduláris elektromos autóplatformjára épülő járműve, amely sportos, aerodinamikus karosszériát, és egy ŠKODA-ra jellemző tágas belső teret kínál.


A ŠKODA ELEKTROMOS, INTELLIGENS, INNOVATÍV ÉS ÉRZELMES LESZ A GENFI AUTÓSZALONON

2019-03-11

A ŠKODA mobilitási szolgáltatásainak teljes skáláját bemutatja a Genfi Autószalonon március 5-től 17-ig. A VISION iV koncepció tanulmány konkrét előretekintést kínál az első, teljesen elektromos ŠKODA-ra, amely az MEB moduláris elektromos autóplatformon alapul.


ÚJSZERŰ ELRENDEZÉSBEN A MŰSZERFAL ÉS A KÖZÉPKONZOL

2019-03-11

A ŠKODA VISION iV utastér-vázlatrajza kínál betekintést a modulrendszerű elektromos platform (MEB) műszaki alapjaira épülő, első tisztán elektromos hajtásrendszerű ŠKODA meglepő megoldásaiba. Merőben újszerű a műszerfal és a középkonzol innovatív és felhasználóbarát elrendezése, amit lebegő hatást keltő központi képernyő és új tervezésű, kétküllős kormánykerék egészít ki.


2019-ben mutatkoznak be az első, elektromos hajtásrendszerrel szerelt ŠKODA modellek

2019-03-11

A ŠKODA AUTO felkészíti magát és környezetét az elektromos mobilitás követelményeinek teljesítésére. Mellyel megteremteti az alapokat a márka elektromos járműveinek 2019-ben induló bevezetéséhez.


A ŠKODA ÚJ VÁROSI TEREPJÁRÓJA A KAMIQ NEVET KAPTA

2019-03-11

A ŠKODA új terepjárója a ŠKODA KAMIQ nevet kapta. A crossover lesz a harmadik terepjáró, amely bemutatkozik az európai piacon és egyben a következő mérföldkő a cseh autógyártó SUV offenzívájában.