2030 ÉRD, FEHÉRVÁRI ÚT 63-65 | H-P: 8:00-17:00, SZ-V: ZÁRVA

Újabb díjat nyert az OCTAVIA


Különleges diadal a ŠKODA OCTAVIA számára: a cseh gyártó bestsellere immár tizedik alkalommal nyerte meg az “auto motor und sport" német autós magazin által szervezett “Best Cars" elnevezésű, olvasói szavazatokon alapuló díjat. A 46. alkalommal megrendezett szavazáson több mint 100.000 olvasó és online felhasználó adta le szavazatát, és az OCTAVIA ismét az első helyen végzett a “kompakt osztály" kategóriában az import autók között. A “Legjobb autók 2022" szavazáson tizenkét kategóriában összesen 386 modell vehetett részt.


 
A 2021-es sikeres debütálást követően a ŠKODA legkelendőbb modelljének negyedik generációja ismét az első helyen végzett a 2022-es “kompakt osztály" kategória az import modellek rangsorában. A ŠKODA OCTAVIA és a Volkswagen-csoport egy másik modellje az “auto motor und sport" több mint 100.000 olvasójától és online felhasználójától a szavazatok egyenként 12,2 százalékát kapta, így 26 versenytársat megelőzve megosztozott az idei győzelemben.
 
Ez már a tizedik “Legjobb autók" cím az OCTAVIA számára: kilencszer a “kompakt osztály" legjobb importmodelljeként, egyszer pedig a “középkategória" legjobb importautójaként nyerte el a díjat. A 2020-ban bemutatott ŠKODA bestseller negyedik generációja tágasabb, biztonságosabb és színesebb motorpalettát kínál, mint valaha. A ferdehátú és COMBI kombi kivitelben kapható OCTAVIA nemcsak hatékony benzin- és dízelmotorokkal, hanem földgázzal, valamint mild-hibrid és plug-in hibrid technológiával is rendelhető.

A ŠKODA OCTAVIA továbbra is gyűjti a díjakat
A negyedik generációs OCTAVIA folytatta a debütálás évében megkezdett sikersorozatot, és 2021-ben újabb rangos díjakat gyűjtött be. Az “Auto Zeitung" német autós magazin “Auto Trophy 2021" díjátadóján ismét a legjobb importjárműnek választották a “kompakt modellek" kategóriában, ezzel sorozatban a nyolcadik trófeáját nyerte el ezen az olvasói szavazáson, összességében pedig a tizennegyediket. Az év elején a “Firmenauto" német szaklap “Company Car of the Year 2021" díjátadóján a kompakt kategóriában nyerte el a legjobb importált flottajárműnek járó díjat, összességében tizenegyedik alkalommal.

Vissza a hírek oldalra