2030 ÉRD, FEHÉRVÁRI ÚT 63-65 | H-P: 8:00-17:00, SZ-V: ZÁRVA

CÉGÜNKRŐL


A BARA Autópark Zrt. 2016-ban magyar magánszemélyek által alapított vállalkozás. Alaptevékenységként személygépjárművek kölcsönzését, tartós bérbe adását és üzemeltetését végezzük, de fontos üzletágunk a használtautók értékesítésével kapcsolatos szolgáltatások nyújtása is (felvásárlás, beszámítás, bizományosi értékesítés).

A megalakulást a tulajdonosok évtizedek óta a gépjármű szektorban végzett munkájának tapasztalatára alapozták, azzal céllal, hogy jelenlegi és jövőbeli Ügyfeleik részére olyan egyedi szolgáltatásokat nyújtsanak, illetve olyan költségmegtakarítási lehetőségeket biztosítsanak, melyeket korábban csak a nagy flottával rendelkező vállatok élvezhettek.


FILOZÓFIÁNK


Minden Ügyfelünknek megbízható- és partneri szemléleten alapuló finanszírozási és üzemeltetési szolgáltatásokat nyújtunk, akkor is, ha csak egy gépjárművel rendelkezik.

Nem hiszünk a sablonos flottakezelési csomagok kialakításában. Minden Partnerünkkel közösen alakítjuk ki az egyedi igényeken alapuló szolgáltatásainkat, mely a használni kívánt gépjárművek beszerzésére vonatkozó egyedi igények megbeszélésével és egyeztetésével kezdődik. Hiszünk abban, hogy nem csak a nagyvállalatok számára lehet kedvező ajánlatot nyújtani.

Több gépjárművel rendelkező Partnereink esetében az elképzeléseikhez alkalmazkodva minden egyes gépjármű egyedi specifikációját elkészítjük és szükség esetén ajánlunk eltérő alternatív költséghatékony megoldásokat is.

Ugyanolyan magas színvonalon és hozzáértéssel szolgáljuk ki Ügyfeleinket – függetlenül attól, hogy egyetlen autóról, vagy akár többszáz darabos gépjárműparkjáról legyen szó.


MIÉRT MI?


Ön kitalálja, mi pedig a lehető legrövidebb idő alatt megvalósítjuk, amit elképzelt. A BARA Autóparknál napról napra azért dolgozunk, hogy soha nem látott egyszerűséggel, kedvező áron jusson a legjobb szolgáltatásokhoz. Mert nálunk ez mindenkinek jár.

A BARA Autópark Zrt. munkatársai több évtizedes szakmai rutinjukra támaszkodva segítenek az Ön elvárásaihoz legjobban illő szolgáltatási csomag kiválasztásában. Nincs két egyforma vállalkozás és igény, így ez minden esetben az Ön bevonásával, egyedileg zajlik. Nem hiszünk a sablonos megoldásokban, csak abban, hogy ügyfeleink számára az autó(k) kiválasztása jelentheti az egyetlen feladatot: ezt követően az üzemeltetéssel kapcsolatos összes tennivalóról – legyen szó biztosításról, szervizelésről vagy éppen gumicseréről – a legjobb tudásunk szerint mi gondoskodunk Ön helyett.

Cégünk alaptevékenységei közé tartozik a személyautók tartós bérbe adása és üzemeltetése, de ugyanígy assistance-szolgáltatást is nyújtunk – nálunk soha nem fordulhat elő, hogy az út mellett marad. Nagyobb flották esetén minden egyes gépjármű egyedi specifikációját is külön elkészítjük, illetve szükség esetén ajánlunk alternatív, költséghatékony megoldásokat is. Ebben komoly segítséget és előnyt jelent számunkra, hogy a cégcsoport saját Škoda-márkakereskedéssel is rendelkezik.

De a BARA Autóparknál nemcsak az új, hanem a használt autó is érték: fontos üzletágunk a használt autók értékesítésével kapcsolatos szolgáltatások nyújtása (felvásárlás, beszámítás, bizományos értékesítés), amivel tapasztalataink szerint komoly segítséget tudunk nyújtani ügyfeleinknek. Mindenre kiterjedő, komplett szolgáltatáscsomagjaink a cégcsoport Škoda, Volkswagen és Volkswagen haszongépjármű márkaszervizében biztosítják a szervizhátteret, amely hazánkban az elsők között szerezte meg a szakértelmünket elismerő “Karosszéria Szakértő” tanúsítványt.


MIÉRT OPERATÍV LÍZING (TARTÓS BÉRLET)? MIÉRT FLOTTAKEZELÉS?


A teljes lízingdíj költségként elszámolható, illetve az üzleti használat arányában az áfa is visszaigényelhetö. A kapcsolt szolgáltatások áfája szintén a céges használat arányában visszaigényelhetők. Ön olyan autót választ, amilyen az igényeinek a leginkább megfelelő. Az amortizáció és annak kockázata a lízingbe adót terheli.

Javul az Ön cégének a likviditása, nem kell a rendelkezésre álló forrásokat a gépjármű megvásárlására elkölteni; vállalkozása az ilyen módon felszabaduló tőkét jövedelmező tevékenységekbe fektetheti.

Az operatív lízingnek köszönhetően kedvezőbbek az eszközarányos nyereségmutatók, mivel a könyvelésében költségként jelennek meg a lízingdíjak. Nincs korlátozás a flotta méretére vonatkozóan. A havi lízingdíj alapja a gépjármű nettó beszerzési ára. Nem kell bajlódnia a használati idő letelte után a jármű értékesítésével, mert a használtautó értékesítése a futamidő végén a lízingbe adó pénzügyi kockázata; az autó maradványérétkének az áfatartalmát a használtautó megvásárlója fizeti meg.

A lízingbe vevő feladata mindössze megrendelni az új gépjárművet, a megérkezésekor átvenni azt és leadni a régit. Az időről-időre (3-4 évente) megújuló flotta amellett, hogy presztízsértékkel bír a cég életében, a gépjárművek megbízható műszaki állapotát, ezáltal folyamatos rendelkezésre állását is biztosítja.

AJÁNLATUNK


65.300 Ft-tól

Skoda Fabia Clever 1.0 75 LE

68.500 Ft-tól

Skoda Rapid Family 1.0 Tsi 95 LE

83.100 Ft-tól

Skoda Karoq Ambition 1.6 CR TDI 115 LE

79.800 Ft-tól

Skoda Octavia Style 1.6 CR TDI 115 LE

106.300 Ft-tól

Skoda Superb Ambition 2.0 TDI 150 LE DSG

98.200 Ft-tól

VW Caddy 2.0 CD TDI 75 LE

A feltüntetett havidíjaknál, az alábbi feltételekkel számoltunk: 20% első lízingdíj, 48 hónapos futamidő, maximum 60.000 km futásteljesítmény. A havi lízingdíj tartalmazza a finanszírozást, a biztosítást és az adókat.
A konstrukció típusa elszámolásos, azaz a futamidő végén elszámolás történik a valós piaci ár és a kalkulált maradványérték között különbség.
*A fenti képek illusztrációk, nem az ajánlatban szereplő gépkocsikat mutatják. A fenti ajánlatok célja a tájékoztatás, azok nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek. Minden ügylet előtt Ügyfélminősítés történik, amely a végleges lízing feltételeit hivatott kialakítani.