2030 ÉRD, FEHÉRVÁRI ÚT 63-65 | H-P: 8:00-17:00, SZ-V: ZÁRVA

Már úton van az új Škoda Superb - evolúciós fejlődés várható


Sokszor úgy tűnik, hogy a hagyományos középkategóriások napjai meg van számlálva, de időről időre feltűnik egy-egy új modell vagy hír, amely tartja bennünk a lelket, hogy van még remény, és nem veszik át végleg a hatalmat a crossoverek.


 
Ilyen reménysugár például a Škoda Superb, amelynek következő generációjáról eddig ugyan nem sok szó esett, pedig lassan érik a váltás, hiszen 2019-ben frissült utoljára az autó. Ezúttal azonban feltűnt egy korai skicc, amin ha nem is a kész autó, de a tervezés fontos szempontjai szerepelnek. Nem meglepő módon a Škoda legfrissebb formanyelvéhez igazodik majd a Superb, amely így közel áll majd az új Octaviához. A jellegzetes hűtőrács, a motorháztető domborulatai és a szögletes fénytestek mind-mind visszaköszönnek majd az újdonságon, amely továbbra is elérhető lesz szedánként és kombiként is.

Az új Superb még a mostani generációnál is nagyobb lehet, amivel már-már a hosszított luxusautókkal vetekedhet majd, ami a hátsó lábteret illeti, a csomagtere pedig minden hasonló modellt túlszárnyalhat. Noha a jelenleg futó Superb formái mind a mai napig frissen hatnak, az új generáció minden bizonnyal modernebb, dinamikusabb hatást kelt majd, akárcsak az újabb Octavia.

Vissza a hírek oldalra