2030 ÉRD, FEHÉRVÁRI ÚT 63-65 | H-P: 8:00-17:00, SZ-V: ZÁRVA

Használt gépjármű

HASZNÁLT GÉPJÁRMŰ

Használtautó értékesítés, készpénzes felvásárlás, bizományi értékesítés. A képre kattintva megtalálja folyamatosan frissülő használtautó készletünket.

Operatív lízing

OPERATÍV LÍZING

BARA Autóház Szerviz és teljeskörű kárügyintézés, forduljon hozzánk bizalommal!
BARA Autóház segélytelefonszám: +36 20 330 49 90

Szervíz és karosszéria javítás

SZERVÍZ ÉS KAROSSZÉRIA JAVÍTÁS

A minősített saját fényező üzem, legkorszerűbb fényező kabin és a teljes körű ügyintézés mellett, rövid vállalási idővel és akár ingyenes csereautóval várunk mindenkit!

ÜDVÖZÖLJÜK HONLAPUNKON

A BARA Autópark Zrt. 2016-ban magyar magánszemélyek által alapított vállalkozás. Alaptevékenységként személygépjárművek kölcsönzését, tartós bérbe adását és üzemeltetését végezzük, de fontos üzletágunk a használtautók értékesítésével kapcsolatos szolgáltatások nyújtása is (felvásárlás, beszámítás, bizományosi értékesítés). A megalakulást a tulajdonosok évtizedek óta a gépjármű szektorban végzett munkájának tapasztalatára alapozták, azzal céllal, hogy jelenlegi és jövőbeli Ügyfeleik részére olyan egyedi szolgáltatásokat nyújtsanak, illetve olyan költségmegtakarítási lehetőségeket biztosítsanak, melyeket korábban csak a nagy flottával rendelkező vállatok élvezhettek.

HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Új lehetőségek az elektromosság megszerzésére

2019-08-13

Az elektromos autók használata jelentősen javítja a városok levegőminőségét. Ahhoz, hogy ez a városokon túl is érvényesüljön, a széntüzelésű erőműveket nem szabad erősen bevonni az elektromos autóakkumulátorokhoz szükséges villamos energia előállításába. A szakértők komolyan keresnek új fenntartható forrásokat a víz-, napenergia és szélenergia-erőművek kiegészítésére.